Adopta o Scoala

Adopta o scoala este un proiect al PSD si al Candidatului la Functia Suprema in Stat, domnul Mircea Geoana. Primul pas a fost realizat de PSD Arad si Voluntarii domnului Mircea Geoana. Ii stimez pentru lucrul bun de care au dat dovada. In sfarsit declaratiile politice al PSD au si valoare in ceea ce declarau mai de mult. Domnul Mircea Geoana, a dat dovada de participare si modul in care a muncit cot la cot cu Membrii PSD. Felicitari PSD Arad.

3 comments:

selenna said...

sa stii k a fost si la calarasi(com stefan cel mare)

selenna said...

dar oriqm gestul conteaza!

Gabi said...

Voi fi Purtatorul de Cuvant al lui Marian.
Da dar, nu poate banuiesc sa vb de calarasi daca nu are un material video. Ori are? Sau poate nu a stiut. Faptul ca arata ca Geoana, este unul dintre oamenii politici "populari" printre tineri este un fapt. Daca tu i-ai da detalii ar putea sa il posteze pe blog. Nu? Ma insel? Succes

Post a Comment

Aveti dreptul conform Constitutiei sa va exprimati opinia. De asemenea orice comentariu care nu este demn de a se fii publicat in condiţii denigratoare. Acel comentariu va fi cenzurat. Va multumesc!

For visitors from abroad:

You are entitled under the Constitution to express your opinion. Also, any comment that is not worthy to be published in derogatory terms. That comment will be censored. Thank you!