Balada lui Basescu


Daca ramuri bat in geam
Si iese iarasi chioru
Eu am plecat la Amsterdam
Ca s-a tampit poporul

La carma bietei noastre-i tari
Se afla un golan
Cu apucaturi si cu purtari
De mare betivan

Si daca tot iesiti la vot
Ca voi sunteti poporul
Sper ca n-ati orbit de tot
S-alegeti iar pe....CHIORU

4 comments:

Anonymous said...

Bai javra pupincurist de PSDisti, mai date-n cacat, ca nu e nimic de capul tau. STIU CA NU AI CURAJUL SA ACCEPTI MESAJUL ASTA, doar esti un cenzurator cum era BOMBONEL si CRIMINALUL DE ILIESCU.

Anonymous said...

După cum observi dobitocule administratorul te-a lăsat să postezi fără să te cenzureze. Partidul tău vă cenzurează. Aşa că dute şi pupă incă o dată curul lui Băse şi mai vorbim după aceea. Ceea ce cred eu este că îl vei pupa. Indiferent câte persoane se sinucid sau mor din cauza unor dobitoci ca Băsescu, ca Boc, sau ca tine idiot împuţit. Aşa că fă bine ia un ştrean şi un săpun şi dute şi te spânzură, pentru că va fi un război al cetăţenilor împotriva acestui PARTID STAT.

Marian Achim said...

Domnule anonim. Dacă se poate v-aş ruga să vă postaţi numele când faceţi astfel de afirmaţii. Nu vă ascundeţi. Nu fiţi laş domnule anonim.
După cum observaţi nu vă cenzurez azi. Dar v-aş ruga să fiţi mai temperat în a vă exprima opinia. Nu aş vrea să cenzurez azi pe nimeni, pentru că asta face Partidul Dumneavoastră. CEL DE STAT.

Vă rog din suflet să înţelegeţi acest mesaj şi să nu răspundeţi acestui mesaj cu alte înjurături pentru că vă voi şterge mesajul.

Cu stimă şi respect Marian Achim

Anonymous said...

Domnule Anonim limbajul dumneavoastra academic si plin de substanta ma face sa inteleg care este nivelul intelectual al celor care au votat declinul tarii pentru o galeata, o sepcuta portocalie, sau pentru faptul ca e d'al nostru'din popor, e de sprit............asa sa va ajute D-zeu sa sprituiti de foame cu Alesul vostru cu tot!

Post a Comment

Aveti dreptul conform Constitutiei sa va exprimati opinia. De asemenea orice comentariu care nu este demn de a se fii publicat in condiţii denigratoare. Acel comentariu va fi cenzurat. Va multumesc!

For visitors from abroad:

You are entitled under the Constitution to express your opinion. Also, any comment that is not worthy to be published in derogatory terms. That comment will be censored. Thank you!