Doi fascisti facuti praf de Antena3

Aseara in timp ce Președintele României, încalca codul diplomatic si il ataca dur pe Regele Mihai. Eu m-am uitat la Antena3 ca de obicei. Ce m-a frapat a fost faptul ca Dutu (membru CNA), a fost tratat. El fiind acuzat ca a adus o arma, dar una de jucarie. Atunci eu am spus ca este un caz banal. Dar aseară can Mihai Gadea a anunțat ca sunt momente spectaculoase cu, cazul lui Dutu. Va prezint cateva momente de care o sa va amuza dar in același timp va va enerva. Este un video înregistrat pe televizor.

Momentul 1:



In a doua parte a emisiunii a fost invitat si domnul Victor Ponta in emisiune. Pe celalat fir se afla domnul Blejanr. Domnul Ponta a refuzat pe buna dreptate o discuție cu acesta. Dar haideti sa vedeți momentele.

Momentul 2 : jurnalistii Antena 3 il mutileaza pe Blejnar.

0 comments:

Post a Comment

Aveti dreptul conform Constitutiei sa va exprimati opinia. De asemenea orice comentariu care nu este demn de a se fii publicat in condiţii denigratoare. Acel comentariu va fi cenzurat. Va multumesc!

For visitors from abroad:

You are entitled under the Constitution to express your opinion. Also, any comment that is not worthy to be published in derogatory terms. That comment will be censored. Thank you!