Basescu si PDL incearca sa deturneze atentia de la realizarile USL

De fiecare data cand premierul Ponta mai da o veste buna, o promisiune electorala indeplinita, iese cucu la 18:30 sa faca scandal. Asta e Basescu, cand un adversar politic da o veste buna pentru tara, imediat, sa il acopere, pentru ca stie ca scandalul vinde mai bine.\

Se chinuie Basescu si ai lui sa ascunda realizarile USL, se dau peste cap, injura, jignesc, doar doar se uita presa inspre ei. USL e cu painea, iar de circ se ocupa Basescu.

Pe final de mandat Basescu ne arata ce a facut in cei 9 ani de stat la Cotroceni: circ si scandal. Asta e mostenirea lui: o tara dezbinata, in care conflictul a devenit un mod de viata pentru unii politicieni. Sper ca USL sa reziste pana in 2016 si sa reuseasca sa schimbe aceasta mentalitate.

0 comments:

Post a Comment

Aveti dreptul conform Constitutiei sa va exprimati opinia. De asemenea orice comentariu care nu este demn de a se fii publicat in condiţii denigratoare. Acel comentariu va fi cenzurat. Va multumesc!

For visitors from abroad:

You are entitled under the Constitution to express your opinion. Also, any comment that is not worthy to be published in derogatory terms. That comment will be censored. Thank you!