Întâlnire la Nivel Înalt

După cum ştim am avut vizita în ţara noastră a Vicepreşedintelui SUA, Joe Biden. Acesta s-a întâlnit cu Marinarul Băsescu. Dar cum s-a întâmplat? Nu a fost o întâlnire tet-a-tet. Însă întâlnirea cu domnul Mircea Geoană şi Joe Biden a fost tet-a-tet. Priviţi acest video şi daţi-vă seama dacă are caracter de Preşedinte al Românilor. Eu unul mi-am dat seama şi chiar este unul. Faptul că vorbeşte cursiv limba engleză denotă faptul că ceilalţi candidaţi au o limbă bolşevică. Vă las să urmăriţi imaginile video.

1 comments:

Anonymous said...

Indiferent cine sint candidatii, licuriciul sposorizeaza la fel dreapta si stinga. Ulterior isi scoate investitia de mii de ori. Din pacate Romania ca si celelalte tari sint datoare la FMI,BM, etc si o sa fim deapururea si-n vecii vecilor. Nu vor trai mai bine oricum romanii daca Geoana vorbeste fluent sau Basescu incalca constitutia. Toti o apa si un pamint

Post a Comment

Aveti dreptul conform Constitutiei sa va exprimati opinia. De asemenea orice comentariu care nu este demn de a se fii publicat in condiţii denigratoare. Acel comentariu va fi cenzurat. Va multumesc!

For visitors from abroad:

You are entitled under the Constitution to express your opinion. Also, any comment that is not worthy to be published in derogatory terms. That comment will be censored. Thank you!