Dezgustat de Parchetul General

Stimata doamna Procuror General, 

Ma simt jignit si probabil multi altii care au vazut astazi Comunicatul de Presa care lasa sa se vada NUP-ul pe care l-ati dat in urma FURTULUI din Parlament. Rusine sa va fie pentru ca distrugeti aceasta parte a justitiei. Parca spune-ati ca sunteti independenti din punct de vedere juridic. Unde este independenta? Nu va e rusine sa nu luati in calcul materialul video pe care o incrimineaza pe aceasta hoata? Reveniti la decizia pe care ati luat-o.
Rog USL-ul sa faca contestatie la aceasta decizie, asa cum dispune si Codul de Procedura Penala. 

Doamna Roberta Anastase, si Doamna Koveshi, va asigur ca veti avea surprize mari cu privire la persoana mea, iar eu va pun in carca la ceea ce eu am facut. Eu unul nu va mai suport si nici nu ma mai suport. Suportati voi imbecililor. Luati-o ca pe o amenintare. Sper ca dupa gestul meu sa reveniti la ceea ce ati facut amandoua. RUSINE.

Va readuc aminte ca eu am fost in greva foamei timp de 55 de zile.

Imi pare rau la ceea ce eu voi face.

1 comments:

Anonymous said...

Fiti calmi fratilor, ce seamana aceea vor culege ...........fiecare pasare pe limba ei piere, putintica rabdare, mult a fost putin a mai ramas .........

Post a Comment

Aveti dreptul conform Constitutiei sa va exprimati opinia. De asemenea orice comentariu care nu este demn de a se fii publicat in condiţii denigratoare. Acel comentariu va fi cenzurat. Va multumesc!

For visitors from abroad:

You are entitled under the Constitution to express your opinion. Also, any comment that is not worthy to be published in derogatory terms. That comment will be censored. Thank you!