Forumul Ecologistilor din PSD

Astăzi am fost invitat la Forumul Național al Ecologistilor din PSD ce se desfășoară la Palatul Parlamentului, sala Nicolae Iorga.
Ce a inclus in agenda de astăzi
10:30 - 11:00
Va avea loc primirea si înregistrarea invitatilor la sala Nicolae Iorga din Palatul Parlamentului, Camera Deputatilor
11:30-12:30
Partidul Social Democrat organizează dezbaterea "Politicile de mediu in Romania - o viziune social-democrata". In cadrul dezbaterii va fi prezentat programul PSD pentru Mediu, Apa si Păduri si va fi pus in discuție rolul partidelor politice in dezvoltarea programelor de implicare civica. De asemenea, va fi abordate tema politicilor de mediu in context european. La eveniment vor participa din cadrul societății civile alături de Președintele PSD, Victor Ponta, președintele Consiliului Național, Adrian Năstase, si președintele de onoare al partidului, Ion Iliescu.

12:30-14:00
Se va desfasura Conferința Naționala FNE, in cadrul căreia va fi adoptat statutul Forumului si vor fi alese conducere.

Receptia Invitatilor



Discursul Președintelui PSD, Victor Ponta



UPDATE: Discurs Ion Iliescu

0 comments:

Post a Comment

Aveti dreptul conform Constitutiei sa va exprimati opinia. De asemenea orice comentariu care nu este demn de a se fii publicat in condiţii denigratoare. Acel comentariu va fi cenzurat. Va multumesc!

For visitors from abroad:

You are entitled under the Constitution to express your opinion. Also, any comment that is not worthy to be published in derogatory terms. That comment will be censored. Thank you!