Vizita premierului Victor Ponta in Asia



Ponta tinteste bine la chinezi, care in curand vor fi cea mai mare economie a lumii. Au bani si vor sa se extinda, sa investeasca, asa ca de ce n-ar face-o in Romania?
Faptul ca Victor Ponta a fost primit de presedintele chinez si de primul-ministru e ceva, mai ales ca alti lideri ai unor state mult mai importante, cum ar fi Hollande, stau la coada. E foarte bine pentru Romania ca USL reinvie relatii politice externe pe care pedelistii au lasat sa se depuna praful.
Primul pas spre relatii economice bune sunt relatiile politice bune, iar Victor Ponta asta face de cateva luni, prin vizitele sale externe: reinvie politica externa a Romaniei, lasata in paragina de cativa ani.

Victor Ponta arata ca este intr-adevar interesat sa relanseze economia romaneasca, mai ales prin capital strain. Investitii chineze ar insemna noi locuri de munca, si stim cu totii de ce bani dispune China, si ca nu se joaca cu investitii minore, ci doar de la 1 miliard in sus!


0 comments:

Post a Comment

Aveti dreptul conform Constitutiei sa va exprimati opinia. De asemenea orice comentariu care nu este demn de a se fii publicat in condiţii denigratoare. Acel comentariu va fi cenzurat. Va multumesc!

For visitors from abroad:

You are entitled under the Constitution to express your opinion. Also, any comment that is not worthy to be published in derogatory terms. That comment will be censored. Thank you!