De la 1 octombrie, clauzele abuzive din contractele de prestari servicii vor putea fi denuntate

In sfarsit Guvernul este de partea cetatenilor. Pe langa faptul ca USL a facut dreptate sociala si a reparat stricaciunile PDL, acum face ordine si in privinta bancilor. Prea mult timp am fost jecmaniti, bancile devenisera mai rele decat camatarii! Felicitari premierului Ponta ca are curaj si nu mai amana prevederea conform careia clauzele abuzive pot fi denuntate!
O decizie corecta a premierului Ponta, cea de a nu mai amana denuntarea clauzelor abuzive. Bancile si-au facut-o cu mana lor, nu le-a obligat nimeni sa faca abuzuri! Consumatorul va fi in sfarsit protejat!
Pana la venirea USL la putere am fost abuzati de Guvern, acum iata ca s-a intors roata si vom fi protejati. USL a dat inapoi ceea ce Boc si Basescu au taiat fara mila, iar acum vine si randul bancilor sa raspunda pentru clauzele abuzive.
Faptul ca vor putea fi denuntate clauzele abuzive din contracte, inclusiv cele bancare, este o dovada ca USL se tine de cuvant si este de partea cetateanului.
Faptul ca Guvernul a decis sa nu mai amane intrarea in vigoare a prevederilor legale conform carora clauzele abuzive ale bancilor vor putea fi denuntate este oarecum un efect pozitiv al stabilitatii macroeconomice. Daca nu aveam stabilitate, statul nu s-ar mai fi putut imprumuta la dobanzi foarte mici de pe pietele financiare externe, ci ar fi fost dependent de imprumuturi de la bancile comerciale autohtone. Acum ca e independent de acestea, iata ca Guvernul poate lua astfel de masuri in avantajul populatiei. Vor urma si alte vesti bune, deoarece efectele economice pozitive nu se vad peste noapte. Felicitari USL!

0 comments:

Post a Comment

Aveti dreptul conform Constitutiei sa va exprimati opinia. De asemenea orice comentariu care nu este demn de a se fii publicat in condiţii denigratoare. Acel comentariu va fi cenzurat. Va multumesc!

For visitors from abroad:

You are entitled under the Constitution to express your opinion. Also, any comment that is not worthy to be published in derogatory terms. That comment will be censored. Thank you!