Dezbateri la Comisia parlamentara speciala pentru Rosia Montana

Faptul ca proiectul poate fi dezbatut pe larg ar trebui sa fie o bucurie pentru protestatari, pentru teoretic ei sunt siguri ca au dreptate, ceea ce inseamna ca au argumente puternice de partea lor. Cu toate acestea le este frica si continua sa faca presiuni, tocmai pentru ca protestele lor au la baza multe neadevaruri.
Comisia parlamentara speciala pentru Rosia Montana are puterea sa scoata adevarul la lumina, dovada ca au fost chemati la audieri reprezentantii SRI si SIE, care sa dezvaluie ce informatii au despre acest proiect. Poate vom afla si noi ce interese se ascund in spatele acestui proiect, si daca in spatele protestelor nu se ascunde de fapt altceva.
Cand stiu ca am dreptate si am argumente in favoarea opiniilor mele, nu mi-e frica de nicio dezbatere. Cei care sunt impotriva proiectului de la Rosia Montana nu au astfel de argumente. Ei stiu doar ca cianura nu e buna de mancat, dar nimic mai mult. Se lasa manipulati de niste persoane cu interese ascunse, iar acele persoane nu vor sa fie dialog pe tema proiectului, pentru ca stiu ca vor pierde. Vor sa ascunda adevarul in spatele unor manifestatii de strada.

0 comments:

Post a Comment

Aveti dreptul conform Constitutiei sa va exprimati opinia. De asemenea orice comentariu care nu este demn de a se fii publicat in condiţii denigratoare. Acel comentariu va fi cenzurat. Va multumesc!

For visitors from abroad:

You are entitled under the Constitution to express your opinion. Also, any comment that is not worthy to be published in derogatory terms. That comment will be censored. Thank you!