Vizita Premierului Victor Ponta in Finlanda si Lituania

Ponta a avut intr-un an mai multe vizite externe decat Basescu in 2 mandate de presedinte. Basescu este obisnuit pe vapor, departe de lume, si asa a tratat si tara asta. Acum avem un prim-ministru care intelege faptul ca traim intr-o lume globalizata si ca relatiile externe sunt extrem de importante.
Vizita premierului Ponta in Finlanda este foarte importanta, mai ales ca una din principalele teme de discutie este educatia. Sa nu uitam ca Finlanda are unul din cele mai bune sisteme de educatie din lume, si am putea beneficia enorm de pe urma experientei lor.
Nu trebuie sa trecem cu vederea vizitele lui Victor Ponta in Finlanda si Lituania. Prima are unul din cele mai bune sisteme de educatie din lume, si de asemenea are o vasta experienta in minerit si protejarea mediulul, iar cealalta detine presedintia Uniunii Europene.

0 comments:

Post a Comment

Aveti dreptul conform Constitutiei sa va exprimati opinia. De asemenea orice comentariu care nu este demn de a se fii publicat in condiţii denigratoare. Acel comentariu va fi cenzurat. Va multumesc!

For visitors from abroad:

You are entitled under the Constitution to express your opinion. Also, any comment that is not worthy to be published in derogatory terms. That comment will be censored. Thank you!