Comisia speciala parlamentara va merge la Rosia Montana

Faptul ca a fost infiintata comisia speciala parlamentara pentru proiectul Rosia Montana, iar deja au fost stabilite intalniri atat cu protestatarii de la Rosia Montana, cat si cu cei din Piata Universitatii, este o garantie a faptului ca ambele tabere vor fi ascultate si isi vor putea argumenta opiniile. Pana acum proiectul asta a fost ascuns prin sertare si am auzit de el doar din mass-media, acum in sfarsit va fi dezbatut intr-un mod serios, bazat pe fapte si documente.
Prea mult s-a discutat “din auzite” despre Rosia Montana. Infiintarea comisiei speciale parlamentare va face ca in sfarsit sa se discute serios pe aceasta tema, folosindu-se argumente stiintifice, nu doar frica oamenilor.
Era si cazul, dupa 15 ani de tergiversari, sa fie facuti niste pasi seriosi in vederea solutionarii subiectului Rosia Montana. Comisia parlamentara va analiza situatia, va informa, iar parlamentarii vor putea lua o decizie in cunostinta de cauza. Prea multe dezinformari au circulat prin presa, iar spiritele s-au inflamat prea mult pe baza unor minciuni. Acum avem ocazia sa deosebim minciunile de adevar

0 comments:

Post a Comment

Aveti dreptul conform Constitutiei sa va exprimati opinia. De asemenea orice comentariu care nu este demn de a se fii publicat in condiţii denigratoare. Acel comentariu va fi cenzurat. Va multumesc!

For visitors from abroad:

You are entitled under the Constitution to express your opinion. Also, any comment that is not worthy to be published in derogatory terms. That comment will be censored. Thank you!