Guvernul face dreptate victimelor regimului comunist

Basescu a condamnat formal comunismul printr-un discurs, si s-a oprit aici. USL in schimb ia masuri concrete si vrea ca tortionarii sa plateasca, la propriu si la figurat, pentru ceea ce au facut victimelor lor.
Faptul ca USL a inaintat un proiect de lege prin care tortionarii isi vor despagubi din propriile venituri victimele este un lucru bun si de mult asteptat. Pana acum celelalte guverne s-au limitat la a condamna verbal comunismul. Felicitari premierului Ponta care a decis sa ia masuri concrete si nu s-a limitat ca predecesorii sai la simple cuvinte.
Mai bine mai tarziu, decat niciodata! Ce s-ar fi intamplat daca n-ar fi venit USL la guvernare? Probabil tortionarii si-ar fi vazut linistiti de batranete, incasand pensii uriase in continuare. Foarte buna initiativa premierului Ponta, acesti oameni trebuie sa plateasca pentru ororile pe care le-au comis!

0 comments:

Post a Comment

Aveti dreptul conform Constitutiei sa va exprimati opinia. De asemenea orice comentariu care nu este demn de a se fii publicat in condiţii denigratoare. Acel comentariu va fi cenzurat. Va multumesc!

For visitors from abroad:

You are entitled under the Constitution to express your opinion. Also, any comment that is not worthy to be published in derogatory terms. That comment will be censored. Thank you!