Vizita premierului Victor Ponta la Ankara

Victor Ponta continua seria de vizite prin care sa restabileasca relatiile externe ale Romaniei. Intr-un an si jumatate de mandat cu siguranta a strans mai multe vizite oficiale decat Boc si Basescu la un loc, care au preferat sa ne izoleze de restul lumii.
Este foarte bine ca premierul Ponta cauta sa imbunatateasca relatiile politice si economice ale Romaniei cu alte state. Turcia este in plina dezvoltare economica, iar Romania ar putea profita de acest lucru prin dezvoltarea relatiilor comerciale.
Felicitari premierului Ponta care a inteles ca traim intr-o lume globalizata si cauta sa intareasca relatiile economice si politice ale Romaniei cu tot mai multe state. Turcia este o tara importanta in regiune si avem numai de castigat de pe urma unor relatii stranse de prietenie.
Victor Ponta s-a dus in vizita in Turcia, iar primul lucru pe care l-a facut a fost un apel catre posibilii investitori turci. Este foarte bine ca avem un prim-ministru care si-a luat in serios datoria de a aduce investitori straini.

0 comments:

Post a Comment

Aveti dreptul conform Constitutiei sa va exprimati opinia. De asemenea orice comentariu care nu este demn de a se fii publicat in condiţii denigratoare. Acel comentariu va fi cenzurat. Va multumesc!

For visitors from abroad:

You are entitled under the Constitution to express your opinion. Also, any comment that is not worthy to be published in derogatory terms. That comment will be censored. Thank you!