Masurile luate de USL au efecte directe benefice in buzunarul romanilor.

Pentru prima oara in multi ani Guvernul a aplicat o masura care sa duca la ieftinirea simtitoare a unui produs: paine. Sper ca programul sa fie unul de succes si sa fie extins si la restul produselor alimentare de baza.

Este clar ca Romania este pusa usor-usor pe drumul cel bun. S-a ieftinit painea, posibil sa se ieftineasca si restul alimentelor de baza ca urmare a unei reduceri a TVA, an de an sunt indexate pensiile, au fost reintregite salariile, s.a.m.d.  Daca ar fi fost in continuare PDL la guvernare, am fi asistat la un proces invers: cresteri de preturi si taxe, scaderi de salarii si pensii.

Criticam Guvernul, dar ne bucuram ca a crescut punctul de pensie, salariul minim, ca sunt indexate pensiile si salariile an de an, ca s-a ieftinit painea, ca avem productii agricole record, care de asemenea duc la ieftiniri, si multe altele. Asta e romanul, in loc sa puna umarul sa faca ceva bun, sta pe margine si critica, niciodata nu ii ajunge nimic.

0 comments:

Post a Comment

Aveti dreptul conform Constitutiei sa va exprimati opinia. De asemenea orice comentariu care nu este demn de a se fii publicat in condiţii denigratoare. Acel comentariu va fi cenzurat. Va multumesc!

For visitors from abroad:

You are entitled under the Constitution to express your opinion. Also, any comment that is not worthy to be published in derogatory terms. That comment will be censored. Thank you!