O vizita de succes a premierului Victor Ponta in SUA


Vizita premierului Victor Ponta in SUA

Ponta si Biden s-au intalnit si au avut o discutie care s-a intins pe un timp mai lung decat cel prestabilit. Credeti ca l-a intrebat Biden pe Ponta de Papici? Nu! Dimpotriva, din comunicatul remis la finalul intrevederii reiese ca Ponta e chiar agreat de SUA. Oricat ar incerca Basescu si ai lui sa ne spuna contrariul, adevarul iese intotdeauna la lumina!

Vizita lui Ponta in SUA este un semnal pozitiv pentru tara noastra. Ieri de exemplu s-a intalnit cu reprezentanti ai unor companii care impreuna au cifra de afaceri de vreo 5-6 ori mai mare decat PIB-ul Romaniei!

Anul trecut presa basista urla ca Ponta si USL duc tara catre rusi. Anul acesta, aceeasi jurnalisti, urla ca Ponta s-a dus in SUA ca sa vanda tara. Asta spune multe despre integritatea celor care critica Palatul Victoria, dar se gudura pe langa Cotroceni.

Este pentru prima data in ultimii 10 ani cand un prim-ministru roman este primit la Casa Alba. Ultimul a fost Adrian Nastase. Asta spune multe despre regimul lui Traian Basescu si relatiile externe ale Romaniei in timpul mandatelor sale.

Vizita lui Ponta in SUA este extrem de importanta pentru Romania, nu neaparat in plan politic, cat in plan economic. Faptul ca premierul se intalneste cu reprezentanti ai unor giganti economici ca HP, IBM, Exxon, Motorola, pentru a discuta despre investitii in tara noastra, reprezinta o oportunitate uriasa.

Asa de mult a impins USL tara spre Rusia, dupa cum afirmau Basescu si PDL, ca iata Ponta e primit la Casa Alba, iar tara noastra are relatii excelente cu americanii.

Este clar ca USL si Ponta au scos Romania din izolarea externa in care a fost afundata de Basescu, iar cucului de la Cotroceni nu ii convine asta. Cauta acum orice motiv de scandal, ca sa acopere vizita premierului in SUA.

Ponta a avut o discutie foarte buna cu Biden. Oricat ar incerca presa basista sa denigreze vizita in SUA, la fel cum au incercat si cu vizita in China sau Germania, n-or sa reuseasca. Lui Basescu ii este ciuda ca el cand a fost acolo tot ce a obtinut a fost o poza si o intalnire cu comunitatea romanilor.

0 comments:

Post a Comment

Aveti dreptul conform Constitutiei sa va exprimati opinia. De asemenea orice comentariu care nu este demn de a se fii publicat in condiţii denigratoare. Acel comentariu va fi cenzurat. Va multumesc!

For visitors from abroad:

You are entitled under the Constitution to express your opinion. Also, any comment that is not worthy to be published in derogatory terms. That comment will be censored. Thank you!