Tiranul demis de 7 milioane Traian Basescu sa demisioneze

Basescu n-are cum sa denunte pactul de coabitare, atata timp cat este obligat de Constitutie sa colaboreze cu premierul. Singura varianta, si cea mai dorita, este sa isi dea demisia!
Cum poate sa vorbeasca Basescu de influentarea justitiei? A uitat de “nu e bine domnule chestor”? Chiar si acum a recunoscut ca l-a sunat pe Procurorul General ca sa il impiedice “sa faca o greseala”!
Basescu se plange acum ca Ponta a incalcat pactul de coabitare. Cu ce??? El e cel care baga bete in roate Guvernului, el e cel care cu orice ocazie, il jigneste pe Ponta, el calca in picioare pactul de coabitare. In tot acest timp Ponta si-a vazut de treaba lui si nu s-a coborat la nivelul lui Basescu.
Basescu a facut tot posibilul sa saboteze Guvernul, dar mai ales Romania! A spus prostii despre China, punand in pericol relatia noastra cu cea de-a doua economie a lumii, incearca sa saboteze privatizarea CFR Marfa, formuland acuzatii fara sa aiba probe, minte cu nerusinare despre mersul economiei si pe deasupra, are tupeul sa critice Guvernul pentru gradul de absorbtie a fondurilor europene.
Basescu se afla in campanie pentru Elena Udrea si incearca sa dezbine societatea romaneasca. E adeptul zicalei “dezbina si cucereste”. Sper ca USL sa se tina tare si sa reziste si acestor atacuri!
Dupa ce ne-au facut de rusine in Europa cu paranoia lor legata de fraudarea a 2 milioane de voturi la referendum, Basescu si Macovei continua saga influentarii justitiei. Adica Basescu se lauda ca l-a sunat pe Procurorul General in incercarea de a-l apara pe Papici, si tot el are tupeul sa ii acuze pe altii? Pai ce a facut el cum se numeste?
E clar, atata timp cat Basescu este la Cotroceni, tara asta nu va avea liniste, nu va putea evolua. Slava Domnului ca mai avem un singur an cu el in functie. Sper ca Ponta si USL sa treaca cu bine si peste aceasta provocare.

0 comments:

Post a Comment

Aveti dreptul conform Constitutiei sa va exprimati opinia. De asemenea orice comentariu care nu este demn de a se fii publicat in condiţii denigratoare. Acel comentariu va fi cenzurat. Va multumesc!

For visitors from abroad:

You are entitled under the Constitution to express your opinion. Also, any comment that is not worthy to be published in derogatory terms. That comment will be censored. Thank you!