USL sprijina tinerii

USL a trecut dincolo de discursul public si chiar a facut ceva pentru tinerii din tara asta. Facilitati la angajare, scutire de impozite pentru cei din domeniul IT, dar si alte masuri, astfel incat tinerii sa isi gaseasca mai usor un loc de munca.
Faptul ca actualul Guvern lucreaza la corelarea scolii cu piata muncii e un lucru  bun pentru generatiile viitoare. Avem prea multe cazuri de absolventi in anumite domenii care nu au cautare, in timp ce slujbe bine platite duc lipsa de angajati.
USL se gandeste la toti tinerii, nu doar la cei de la oras. Prin oferirea de finantari nerambursabile de pana la 70 000 de euro pentru tinerii fermieri, cu siguranta satul romanesc va intineri, iar acestia nu vor mai lua calea strainatatii.
Atata nebunie a fost si in mediul universitar, ca nu mai stia studentu ce si cum. Acum noul ministru vad ca face lucrurile mai asezat, din timp, nu ne ia din scurt.

0 comments:

Post a Comment

Aveti dreptul conform Constitutiei sa va exprimati opinia. De asemenea orice comentariu care nu este demn de a se fii publicat in condiţii denigratoare. Acel comentariu va fi cenzurat. Va multumesc!

For visitors from abroad:

You are entitled under the Constitution to express your opinion. Also, any comment that is not worthy to be published in derogatory terms. That comment will be censored. Thank you!