Pensiile si salariile vor fi indexate

PDL a votat legea cu indexarea pensiilor si salariilor dar nu a aplicat-o niciodata. Ma bucur sa il aud pe premierul Ponta afirmand ca USL respecta legea si o vor aplica si in 2014. Mai mult, vor indexa pensiile si salariile cu un procent mai mare decat rata inflatiei!
PDL nu a aplicat niciodata legea indexarii pensiilor si salariilor. USL in schimb nu doar ca o aplica, dar in 2014 vor indexa cu un procent aproape dublu decat rata inflatiei, asta pentru ca intre timp aceasta a fost revizuita in scadere.
Rata inflatiei va fi in jur de 2%. Cu toate acestea ma bucur sa aud ca USL nu da inapoi si va indexa pensiile si salariile cu 3,85%, asa cum au prevazut initial. In timp ce PDL s-a ocupat cu taierea salariilor si pensiilor, iata ca USL le mareste de la an la an.
USL se tine de cuvant si va indexa in fiecare an pensiile si salariile. Mai mult, in 2014 le vor mari cu un procent mai mare decat rata inflatiei, asta pentru ca intre timp inflatia a scazut. E foarte bine ca nu dau inapoi si se tin de cuvant!
Cum de a reusit USL sa gaseasca bani si sa mareasca salariile, si sa indexeze pensiile, iar acum sa le indexeze iar, in timp ce PDL se plangea ca trebuie sa mareasca taxele si impozitele? E simplu: au oprit risipa din bani publici!

0 comments:

Post a Comment

Aveti dreptul conform Constitutiei sa va exprimati opinia. De asemenea orice comentariu care nu este demn de a se fii publicat in condiţii denigratoare. Acel comentariu va fi cenzurat. Va multumesc!

For visitors from abroad:

You are entitled under the Constitution to express your opinion. Also, any comment that is not worthy to be published in derogatory terms. That comment will be censored. Thank you!