Începutul unei Dictaturi





O asemănare perfectă. Vă puteţi da seama nu? Documentarea pe care am făcut-o a fost realizată de pe site-ul www.dw-world.de, site-ul domnului Bădin www.badin.ro şi www.wikipedia.org. Vedem cum se vehiculează pe piaţa politică felul în care Băsescu seamănă din ce în ce mai mult cu Hitler, arată că ceea ce spuneam cu câteva săptămâni pe blogul meu aceea că Statul Român ar putea deveni STAT DICTATORIAL. Rezultatele unui sondaj pe blogul meu arată că „Acceptati ideea ca Statul poate deveni STAT DICTATORIAL?” DA: 62%, NU: 24%, Poate: 8%, NS/NR: 4%, sondaj la care au votat pâmă azi 158 de persoane.
În 1930 şi 1932 erau alegeri în Germania, Alegeri Parlamentare, la care rezultatul trebuia să fie alegerea Cancelarului Germaniei Adolf Hitler. A câştigat un număr de 128 de parlamentari ceea ce nu putea să emită pretenţii în alegerea cancelarului, fapt pentru care a decis (n.r. Adolf Hitler) să de-a foc Parlamentului Reichstag. Preşedintele de pe atunci avea o singură putere aceea de a desemna Cancelarul în urma reprezentării în Parlament. În scurt timp, naziştii au preluat toate funcţiile de conducere, atât în parlamentul central Reichstag şi cele regionale, cât şi în economie. În martie 1933, Hitler s-a hotărât să propună noului parlament Legea de împuternicire (Referendumul la noi), care prevedea înlăturarea procedurilor şi legislaţiei parlamentare şi transferul puterii depline cancelarului şi guvernului său, prin asumarea de prerogative dictatoriale. Citat din Adolf Hitler – Mein Kampf - „Peste tot populaţia unei naţiuni este mai uşor coruptă în straturile de adâncime ale naturii ei emoţionale, decât în mod conştient sau voluntar şi, de aceea, în simplicitatea primitivă a minţii, cad victime mai degrabă minciunilor mari decât celor mărunte.” – „Mereu există trei grupuri: luptătorii, indiferenţii şi trădătorii.” – "Sper că nimeni nu va pretinde vreodată că oamenii de stat se nasc cu sutele din buletinele de vot ale alegătorilor care sunt oricum, numai inteligenţi nu.” Probabil că vă daţi seama despre ce este vorba. Seamană? Vă rog să comentaţi
Văd cum Băsescu are acelaşi discurs. „Din momentul în care am început lupta cu sistemul, am devenit subiectul principal al unor trusturi media, ai căror patroni vor să confişte statul! Din acel moment, zilnic, am fost criticat pe nedrept şi acuzat de lucruri neadevărate! Este dreptul lor. Şi l-au câştigat în decembrie 1989 şi nu-l contest. Dar este şi dreptul meu să vă prezint adevărul despre preşedintele şi omul Traian Băsescu. De aceea vreau o campanie live, o campanie transparentă.„ Vă sună cunoscut? Da bineînţeles. Tot Hitler după ce a preluat puterea de la Berlin a distrus Presa pentru a nu îl mai critica. V-aşi ruga să îmi semnalaţi prin comentarii sau mesaje dacă vi se pare sau nu ceea ce am scris.
Lectură plăcută şi sper că vă veţi da seama că acest Preşedinte nu îşi are locul în Democraţie sau la Administraţia Prezidenţială ci la SPITALUL DE NEBUNI SATU MARE.

1 comments:

Anonymous said...

Daca nu ne vom mobiliza si nu vom lupta cu toti alaturi ca fratii ne va paste o mare dictatura Portocalie.

Post a Comment

Aveti dreptul conform Constitutiei sa va exprimati opinia. De asemenea orice comentariu care nu este demn de a se fii publicat in condiţii denigratoare. Acel comentariu va fi cenzurat. Va multumesc!

For visitors from abroad:

You are entitled under the Constitution to express your opinion. Also, any comment that is not worthy to be published in derogatory terms. That comment will be censored. Thank you!